Breaking News

Al Pacino: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά - Έγκυος η 29χρονη σύντροφός του (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 83χρονος Al Pacino περιμένει παιδί με την 29χρονη σύντροφό του, Noor Alfallah, η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Al Pacino είναι από τους λίγους ηθοποιούς του Χόλυγουντ που δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Αν και δεν παντρεύτηκε, ο διάσημος ηθοποιός έχει τρία παιδιά. Απέκτησε τα 22χρονα δίδυμα Olivia και Anton James με την Beverly D'Angelo και την 33χρονη Julie Marie με την Jan Tarrant.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, εκπρόσωπος του Al Pacino επιβεβαίωσε χθες (30/5) στο TMZ ότι ο 83χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η Noor Alfallah περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η 29χρονη σύντροφός του διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Απρίλιο του 2022. Τον περασμένο μήνα εθεάθησαν στο πολυτελές εστιατόριο E Baldi του Λος Άντζελες.


«Η διαφορά ηλικίας της Alfallah με τον Pacino δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα», είχε δηλώσει μια πηγή στην Page Six τον Απρίλιο του 2022, προσθέτοντας ότι η παραγωγός ταινιών «συνήθως βγαίνει ραντεβού με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους».

Η Alfallah είχε προηγουμένως σχέση με τον Mick Jagger, όπως και με τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen. Το 2019 εθεάθη με τον Clint Eastwood, αλλά είπε ότι ήταν απλώς οικογενειακοί φίλοι. Ένα χρόνο νωρίτερα είχε καταγραφεί σε έξοδό της με τον ηθοποιό Eli Roth.

Η Noor Alfallah, που προέρχεται από μια οικογένεια με χρήματα, είναι γέννημα θρέμμα του Μπέβερλι Χιλς. Φοίτησε στη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, ενώ αργότερα ακολούθησε καριέρα ως παραγωγός ταινιών.