Breaking News

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν βλέπω την εκπομπή της, ούτε την ακολουθώ στο Instagram» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και την κόντρα μεταξύ Σίσσυς Χρηστίδου και Αλέξη Κούγια.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, μετά τη δικαστική διαμάχη για τη διατροφή των παιδιών.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας κατηγόρησε την παρουσιάστρια ότι τον δυσφημεί από τότε που πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του πρώην συζύγου της, του ζήτησε να αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του γιου του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε: «Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα. Μου το έχουν μεταφέρει, αλλά δε γνωρίζω ακριβώς τι έχει ειπωθεί, ούτε παρακολουθώ την εκπομπή. Αυτό είναι ένα δικό τους θέμα. Δεν έχει τύχει να συναντηθώ εγώ με τον κύριο Κούγια, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί ή τι έχει ειπωθεί και για ποιο λόγο. Ξέρω ότι κάποια στιγμή ο κύριος Κούγιας είχε μιλήσει με τον πατέρα μου, για... άλλο δικό του θέμα...».

«Δεν βλέπω την εκπομπή. Γενικά δεν βλέπω τηλεόραση ιδιαίτερα. Ναι δεν ακολουθώ τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram», πρόσθεσε ο frontman των Onirama.

Δείτε το βίντεο από το «Πρωινό μας», όπου προβλήθηκαν και δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, ο οποίος τόνισε ότι στενοχωρήθηκε, μετά τις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη συνέντευξή του.