Breaking News

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για τις ερωτήσεις στη Μαρίλια Μητρούση: «Είναι διαπόμπευση, ντρoπή - Αντί να τους στείλει όλους στο δι@ολο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη Μαρίλια Μητρούση για τον Αλέξη Γεωργούλη εκνεύρισαν τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο παρουσιαστής σχολίασε στον τηλεοπτικό αέρα του Πρωινού:

«Αυτό είναι διαπόμπευση, για μένα αυτό είναι ντρoπή. Θα μου πείτε γιατί το έπαιξα. Για να πω αυτό που θέλω να πω. Αυτή είναι διαπόμπευση! Με ποιο δικαίωμα ένας άνθρωπος, που δεν έχει ο ίδιος δημοσιοποιήσει μία σχέση του, ερωτάται πιεστικά από δημοσιογράφους τι έχει να πει επειδή είχαν ακουστεί φήμες ότι τα έχει με τον Γεωργούλη...

Να ρωτήσουμε τον κ. Μπισμπίκη και την κυρία Βανδή πώς αισθάνονται ο ένας για τον άλλον, όταν οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, είναι απόλυτα θεμιτό. Όμως, είχε δημοσιοποιήσει η κυρία Μητρούση τη σχέση της με τον Γεωργούλη; Με ποιο δικαίωμα, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι την έχουν στήσει σε ένα τοίχο και τη ρωτούν για τη σχέση της; Θα μπορούσαν να πουν "ξέραμε ότι κάνατε παρέα", αλλά ότι "είχατε σχέση" για ποιο λόγο να το ρωτήσουν; Αυτό είναι διαπόμπευση για μένα και όχι η κυρία που βιaστηκε - αν βιaστηκε βέβαια - και είναι προς τιμή της που βρήκε τη δύναμη να βγει να το πει.

Αυτό είναι διαπόμπευση και μπράβο στον κ. Μητρούση, που αντί να τους στείλει όλους στο διάoλo και με το δίκιο του, βγήκε με χιούμορ και προστατευτικά και είπε στους δημοσιογράφους να αφήσουν την κόρη του. Αν τους έλεγε να πάνε στο διάoλo εγώ θα τον δικαιολογούσα κιόλας.

Και έχουμε και δικό μας μικρόφωνο και το λέω. Για μένα είναι λάθος όλων των δημοσιογράφων και ημών...».