Breaking News

Τέμπη - Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αισθάνθηκα μεγάλη πίεση, ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στο «Mega Καλημέρα» τη Μ. Τετάρτη (12/4). Μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός είπε στην Ελεονώρα Μελέτη για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη αυτή η τραγωδία για όλους μας και για μένα προσωπικά. Αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη γι' αυτό που έγινε. Από την πρώτη στιγμή δεν κρύφτηκα, είπα ότι αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί.

Έπρεπε το σύστημα τηλεδιοίκησης, παρότι λειτουργούσε τοπικά στη Λάρισα, να ήταν έτοιμο σε όλη την έκτασή του. Δεν ήταν, αλλά ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Το ερώτημα, που είναι στο μυαλό όλων μας, είναι "Πώς είναι δυνατόν να έγινε αυτό το πράγμα;".

Τα παιδιά μου, μου λένε "Πες μας τι θα κάνεις ώστε να μην ξαναγίνει". Τα παιδιά μου ζουν στο εξωτερικό και χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ... Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπαίνει στα ΜΜΜ και να νιώθει ανασφάλεια...

Αισθάνθηκα μεγάλη πίεση, ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψα. Άφησα τα αισθήματά μου όχι να κυριαρχήσουν πάνω στη λογική μου και πάνω στην ανάγκη να πρέπει να αντιμετωπίσω την κρίση. Μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου, αλλά πρέπει να διαχειριστώ την κρίση την επόμενη ημέρα, την επόμενη ώρα...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Mega.