Breaking News

Πέτρος Ξεκούκης: «Ο Βασίλης Τσιβιλίκας με πήρε τηλέφωνο 1:30 και στις 2:45 πέθανε από ανακοπή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν καλεσμένος ο Πέτρος Ξεκούκης, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια».

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε για τη σειρά του Open, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Θεό, όπως και στην επίσκεψη που είχε κάνει στο παρελθόν στο Άγιο Όρος, όπου συνάντησε τον γέροντα Παΐσιο, ο οποίος ανακηρύχθηκε Άγιος μετά το θάνατό του.

Στη συνέχεια μίλησε για αγαπημένους ηθοποιούς, που έφυγαν από τη ζωή, όπως ο Σωτήρης Μουστάκας. «Τον πήγαινα στο νοσοκομείο κρυφά γιατί δεν ήθελε να πικράνει την κόρη του, δεν ήθελε να μάθει τίποτα η Αλεξία... Πήγαμε και κάναμε πρόβες για τα μαλλάκια του... το λέω και συγκινούμαι... Όταν άρχισαν να του πέφτουν τα μαλλιά, φορούσε την περούκα... Είχε χάσει την ελπίδα του, μου έλεγε "εγώ θα φύγω τώρα"...»,  είπε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Για τον Κώστα Τσάκωνα, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν έχασε το χιούμορ του».

Επίσης, αποκάλυψε για τις τελευταίες στιγμές του Βασίλη Τσιβιλίκα: «Τρίτη βράδυ, περίπου στη 1:30, χτύπησε το τηλέφωνο. Το σήκωσα και είπα "Έλα Βασίλη, συμβαίνει κάτι;". Μου είπε "Τίποτα, πήρα να σου πω πόσο πολύ σε αγαπάω". Του απάντησα "Τώρα το θυμήθηκες, αύριο το μεσημέρι μαζί θα είμαστε". Και στις 02:45 πέθανε από ανακοπή. Η σύζυγός του, Αλίκη, το είπε αυτό γιατί τη ρώτησαν... Η Αλίκη ανέφερε "Μου είπε ότι μιλάει με τον Ξεκούκη στο τηλέφωνο κι έρχεται στο κρεβάτι να κοιμηθεί"... Έπαθε ανακοπή στο σαλόνι του σπιτιού...».