Breaking News

Θ. Μαραντίνης: «Υπάρχουν τρόποι, όπως τα δάνεια, για την αποπληρωμή της διατροφής - Το κανόνισα και αθωώθηκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι πήρε δάνειο για να αποπληρώσει τη διατροφή των παιδιών του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Αύγουστο του 2008, ενώ παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα. Τον Αύγουστο του 2013 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους. Τον Απρίλιο του 2019 οι δυο τους ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, μέσω Instagram. Τον περασμένο χρόνο, το 2022, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους.

«Σίγουρα δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο, είναι στενάχωρο πώς έχει εξελιχθεί... Η ζωή τα φέρνει καμιά φορά αυτά. Αφορούσε ένα χρηματικό ποσό στο οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε. Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν δάνεια, μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Όπως είχα δεσμευτεί, το κανόνισα, οπότε πλέον αθωώθηκα όπως ήταν φυσικό», είπε ο frontman των Onirama.

Και συνέχισε: «Ήταν λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που αν μη τι άλλο τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να συμβουλευτεί ίσως πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του, ώστε ό,τι διαφορές αν υπάρξουν, να αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας - που έτσι κι αλλιώς υπάρχει ακόμα - και των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε, να τελειώνουμε, υπάρχουν τρόποι, μακάρι να υπήρχε και λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε μέχρι εδώ».

«Θα είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα γιατί πρέπει να φτιάξω επιτέλους ένα προβληματάκι υγείας που με ταλαιπωρεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θα κάνω μια επέμβαση και ευελπιστώ να είμαι σε καλή φάση ανάρρωσης. Την επόμενη εβδομάδα από το Πάσχα θα αναρρώσω με τα παιδιά μου» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.