Breaking News

Κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές ο Κωστής Σαββιδάκης (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα είναι ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος είχε υποδυθεί τον παπα-Γρηγόρη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Κωστής Σαββιδάκης, που κατάγεται από τη Ρόδο, θα είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της πρώην προέδρου της Βουλής. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρονται οι δηλώσεις που είχε κάνει στην «Espresso» και τη Βίβιαν Μπενέκου.

«Βλέπουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, τη χώρα μας να βουλιάζει, τον λαό μας να πνίγεται και κανείς από τους κυβερνώντες να μην κάνει τίποτα για αυτό. Βλέπουμε όλους αυτούς που μας κυβερνούν να ρίχνουν συνέχεια το καράβι στα βράχια, κι εμείς, βάζοντας συνεχώς πλάτη, να προσπαθούμε απεγνωσμένα να σώσουμε ό,τι σώζεται. Βλέπουμε να μην ενδιαφέρονται για τη νέα γενιά και, μοιραία, οι νέοι να εγκαταλείπουν τη χώρα. Βλέπουμε να τους σκοτώνουν και κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη! Αρκετή υπομονή έχει κάνει αυτός ο λαός και αρκετές ευκαιρίες έχει δώσει μέχρι τώρα σε όλους αυτούς», είπε στην «Espresso» ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πρέπει να αναλάβουμε πια όλοι τις ευθύνες μας, να πάμε να ψηφίσουμε, να ανεβάσουμε τα μανίκια και να αρχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ουσιαστικά για να αλλάξει επιτέλους η χώρα. Έχω φτάσει τα 54 και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δει στη Βουλή έναν άνθρωπο που να νοιάζεται τόσο σοβαρά για αυτόν τον λαό, παρά μόνο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του κράτους αυτή η γυναίκα: η Ζωή Κωνσταντοπούλου».