Breaking News

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Jamie Foxx (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο 55χρονος Αμερικανός ηθοποιός Jamie Foxx. Την είδηση για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό γνωστοποίησε η οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, η κόρη του και επίσης ηθοποιός Corinne Foxx έγραψε χθες (12/4) σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε χθες μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένειά μας ζητάει να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».


Σύμφωνα με το TMZ, το «επείγον ιατρικό περιστατικό» σημειώθηκε προχθές, το πρωί της Τρίτης (11/4). Ο διάσημος ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πηγές είπαν ότι η κατάσταση της υγεία του ήταν αρκετά σοβαρή. Μία πηγή είπε στο TMZ: «Επικοινωνεί τώρα με το περιβάλλον και αυτά είναι καλά νέα».

Σύμφωνα με το TMZ, ο Jamie Foxx εργάζεται στην Ατλάντα με τους ηθοποιούς Glenn Close και Cameron Diaz, σε μια ταινία που ονομάζεται «Back in Action». Δεν είναι σαφές πόσο καιρό θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο, όπως και αν θα καταφέρει να επιστρέψει στα γυρίσματα.