Breaking News

Η πρώτη συνέντευξη της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της - «Με υποτίμησαν, με προσέβαλαν ως γυναίκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη της συνέντευξη στο «ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» παραχώρησε η Εύα Καϊλή, μετά την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους.

Η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε χθες (14/4) από τις υπερσύγχρονες φυλακές του Χάρεν των Βρυξελλών. Η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής και πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, μία από τους βασικούς υπόπτους στην υπόθεση Qatar Gate, τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι» παρακολούθησης).

«Με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι και πάλι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε χθες η Εύα Καϊλή στους δημοσιογράφους, που την περίμεναν έξω από το σπίτι της στις Βρυξέλλες...

Το MEGA παρουσίασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Η Εύα Καϊλή είπε για τα συναισθήματά της, μόλις πληροφορήθηκε τη σύλληψη του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι: «Χάθηκε ξαφνικά ο κόσμος, έγινα χίλια κομμάτια».

Και πρόσθεσε: «Με υποτίμησαν, με προσέβαλαν ως γυναίκα. Φώναζα ότι είμαι αθώα, τα κάγκελα όμως δεν ακούν».

«Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για μένα», εξομολογήθηκε η Ελληνίδα πολιτικός.

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο του Mega.