Breaking News

Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν το τρίτο τους παιδί... Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής αποκάλυψε το φύλο του μωρού. Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή  «Mega Καλημέρα»:

«Τώρα το έχω συνειδητοποιήσει, στην αρχή ήμασταν λίγο σοκαρισμένοι. Έλεγα "Θα χωράμε στο αυτοκίνητο, θα προλαβαίνουμε;". Σκεφτόμουν, δηλαδή, τα πρακτικά ζητήματα, αλλά εντάξει, είναι ευλογία. Ήθελα πάντα οικογένεια και παιδιά. Μικρή έλεγα ότι θα γίνω μαμά και θα έχω δύο κόρες, τελικά ήρθαν δυο γιοι. Το τρίτο παιδί... θα είναι κι αυτό αγόρι!

Ο άντρας μου, μου λέει ότι θα με έχουν βασίλισσα. Οι δυο γιοι μου ονομάζονται Άγγελος και Αλέξανδρος. Υπάρχει η σκέψη το όνομα του μωρού που περιμένουμε να αρχίζει, επίσης, από "Α".

Ανακοίνωσα στον άντρα μου την εγκυμοσύνη μου την ημέρα των 3ων γενεθλίων του μεγάλου γιου μας. Ο μικρός γιος μας ήταν 10 μηνών όταν ανακαλύψαμε ότι θα έρθει και νέο μέλος στην οικογένεια. Ο άνδρας μου αντέδρασε σαν να ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη, ήταν πολύ χαρούμενος...

Σ' αυτή την εγκυμοσύνη υπήρξε ένα θέμα. Είχα μία αποκόλληση τις πρώτες εβδομάδες, ωστόσο εκεί κατάλαβα πόσο θέλω και το τρίτο παιδί...

Ο άντρας μου είναι υπέροχος κι αυτός είναι ο λόγος που τολμάω το τρίτο παιδί. Είναι υποστηρικτικός και καλός πατέρας. Εάν μπορούσε και να θηλάσει, θα το έκανε!».

Δείτε το βίντεο του Mega.