Breaking News

Η κατάσταση της υγείας του Jamie Foxx και τα «επεισοδιακά» γυρίσματα για το «Back in Action» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κατάσταση της υγείας του Jamie Foxx φέρεται να βελτιώνεται, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση.

Ο 55χρονος Αμερικανός ηθοποιός - βραβευμένος με Όσκαρ - Jamie Foxx μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της περασμένης Τρίτης (11/4), μετά από μια «ιατρική επιπλοκή», όπως γνωστοποίησε η κόρη του, η ηθοποιός Corinne Foxx.

Το «επείγον ιατρικό περιστατικό» παραμένει αδιευκρίνιστο. Πηγές είχαν αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν αρκετά σοβαρή.

Μία πηγή είχε δηλώσει στο TMZ: «Επικοινωνεί τώρα με το περιβάλλον και αυτά είναι καλά νέα», κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μία πηγή είπε στο People ότι η υγεία του διάσημου ηθοποιού «βελτιώνεται σταθερά».

Ο Jamie Foxx εργαζόταν στην Ατλάντα με τους ηθοποιούς Glenn Close και Cameron Diaz, σε μια ταινία που ονομάζεται «Back in Action».

Παρά τη βελτίωση της κατάστασής του, δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με το πόσο καιρό θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο, όπως και αν θα καταφέρει να επιστρέψει στα γυρίσματα.

Η ταινία διαφημίστηκε ως η επιστροφή στην υποκριτική για την ηθοποιό Cameron Diaz. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπεύει να αποσυρθεί οριστικά μετά από μια σειρά από «καταστροφές» στα γυρίσματα.

Το τελευταίο γύρισμα στην Ατλάντα φαίνεται να ήταν μια αγχωτική δοκιμασία για τον Jamie Foxx - που πρωταγωνίστησε στο «Baby Driver» (2017) -, όπως και για τους συναδέλφους του.

Επίσης, τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε ότι ο Foxx «είχε μια απόλυτη κατάρρευση», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που οδήγησε στην απόλυση πολλών ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολύθηκαν από την ταινία ένας εκτελεστικός παραγωγός, δύο σκηνοθέτες και ο οδηγός του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται την εφημερίδα The Sun, ένας υπάλληλος απολύθηκε για μια προφανή απάτη - σχετικά με πρόσβαση σε 33.000 λίρες σε μετρητά του ηθοποιού -, η οποία φέρεται να σχετίζεται με την πώληση ενός ρολογιού Rolex.

Η κατάσταση έγινε πιο δραματική τον περασμένο μήνα, όταν αποκαλύφθηκε ότι η παραγωγή είχε σταματήσει τα γυρίσματα στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα ανακαλύφθηκε μια βόμβα, που δεν είχε εκραγεί από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, λίγο πριν γυριστούν δύο μεγάλες σκηνές δράσης.

Να σημειωθεί ότι ο Jamie Foxx έχει μια κόρη, την 29χρονη ηθοποιό Corinne Foxx, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Connie Kline. Έχει, επίσης, μια 13χρονη κόρη, την Annalise, την οποία απέκτησε με την Kristin Grannis.