Breaking News

Η εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη: «Έφαγα αρκετό ξύλο, έφυγα την 8η φορά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη.

Η Μαρία Καρλάκη αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε από κακοποιητική συμπεριφορά πρώην συντρόφου της. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Είχαν βγει κάποιοι και είχαν πει "έλα μωρέ, ένα χαστούκι, δεν πειράζει". Δεν το καταλαβαίνεις στην αρχή γιατί δεν ξεκινάει με βιαιοπραγία... Στην αρχή λες "εντάξει, μαλώσαμε", αλλά δεν είναι έτσι... Αν δεν φύγεις την πρώτη φορά ή την όγδοη δεν φεύγεις ποτέ. Εγώ έφυγα την 8η φορά. Έφαγα αρκετό ξύλο... Όλοι αυτοί ξεκινάνε από άσχημα λόγια, προσπαθώντας να διεκδικήσουν το μυαλό και τις κινήσεις σου. Δηλαδή, να νομίζεις εσύ ότι χωρίς αυτούς δεν μπορείς να λειτουργήσεις, ότι είσαι ένα τίποτα και μετά δε θα ζεις, θα είσαι μηδέν...».

Επίσης, είπε για τον Βλάσση Χολέβα: «Δεν υπήρχε τίποτα εpωτικό με τον κύριο Χολέβα, δεν ξέρω γιατί πήρε διάσταση... Δεν με πειράζουν τα σχόλια του κύριου Χολέβα, δεν ήμουν αυτή που του είπα να βγούμε. Με τον κύριο Χολέβα δεν μιλάμε, δεν έχουμε επαφή, δεν χρειάζεται...».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια: «Το νέο μου τραγούδι "Τι καψούρα", εκτός από ατάκα της εποχής, είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει».

Να σημειωθεί ότι, πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την όμορφη τραγουδίστρια να περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έpωτά της με νεαρό επιχειρηματία. Ωστόσο η ίδια δεν επιθυμεί ακόμα να μοιραστεί δημόσια το χαρμόσυνο γεγονός.

Δείτε το βίντεο του Mega.