Breaking News

Γιώργος Πάντζας: «Οφείλω όλη την κινηματογραφική μου καριέρα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Πάντζας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο γνωστός ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Open:

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 44 χρόνια, είναι ο άγγελός μου. Περάσαμε ωραία χρόνια με τα παιδιά μου και την πεθερά μου, την οποία την έλεγα μαμά...

Έχω παίξει δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς... Στον Λάμπρο Κωνσταντάρα οφείλω όλη την κινηματογραφική μου καριέρα. Είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε, ούτε πατέρας μου να ήταν. Από εκεί και πέρα χρωστάω πολλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το "Χτυποκάρδια στα θρανία" το έπαιξα πρώτος εγώ στο θέατρο και μετά το έπαιξε στον κινηματογράφο ο πολύ καλός ηθοποιός, Δημήτρης Παπαμιχαήλ...

Η μητέρα μου ήταν η μεγάλη αγάπη της ζωής μου. Ό,τι έχω φτιάξει στη ζωή μου το οφείλω στη μητέρα μου. Την έχασα πολύ νωρίς, πάρα πολύ νωρίς... στα 57 της χρόνια, όταν δηλαδή είχα τη δυνατότητα να της προσφέρω πολλά πράγματα, να έχει μια πολύ πιο άνετη ζωή από ό,τι έζησε, γιατί έζησε μια πολυτάραχη ζωή λόγω του πατέρα μου.

Ο πατέρας μου έκανε 17 χρόνια εξορία, το σπίτι ήταν διαλυμένο, οι ευθύνες όλες στην πλάτη της μάνας μου. Αυτή μου είπε να πάω σε δραματική σχολή και πήγα στο Εθνικό γιατί τότε δεν πλήρωναν, δεν είχα λεφτά να πάω σε ιδιωτική σχολή. Από την πρώτη μέρα που έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή μέχρι που βγήκα στην πρεμιέρα μου, η μητέρα μου ήταν δίπλα μου. Όσο ήταν κοντά μου ήταν πολύ ωραία χρόνια. Δυστυχώς δεν έζησε να δει ούτε τα παιδιά μου ούτε τη γυναίκα μου ούτε τα εγγόνια μου...».