Breaking News

Εύη Δρούτσα: «Η Μαίρη Αρώνη με άφησε στην ίδια τάξη στη σχολή υποκριτικής λόγω του πάχους μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξή της στο χθεσινοβραδινό «After Dark», που προβλήθηκε στο Open τα μεσάνυχτα της Κυριακής (2/4), η Εύη Δρούτσα μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις σπουδές της.

Η Εύη Δρούτσα αναφέρθηκε στην αείμνηστη ηθοποιό Μαίρη Αρώνη, τονίζοντας ότι την άφησε στην ίδια τάξη στη σχολή υποκριτικής, λόγω του πάχους της.

Η γνωστή στιχουργός, με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, είπε στον Θέμη Γεωργαντά: «Σπούδασα υποκριτική, ήθελα από μικρή να γίνω ηθοποιός... Πήρα το δίπλωμά μου στο θέατρο, όπου έμεινα στην πρώτη τάξη. Ίσως είμαι η μόνη ηθοποιός που έκανα σχολή τέσσερα χρόνια αντί για τρία, γιατί ήμουν τόσο χοντρή, που η Μαίρη Αρώνη δεν με πέρασε και με άφησε στην ίδια τάξη, λόγω του πάχους μου...».

Και πρόσθεσε: «Αυτό μου έμεινε και κοιτάω πλέον τις θερμίδες μου, μην φάω παραπάνω... Είναι πολύ κακό αυτό, μου έμεινε ψυχολογικό γιατί με άφησαν στην ίδια τάξη λόγω πάχους. Ήταν ανεπίτρεπτο».

Η Εύη Δρούτσα σημείωσε, επίσης, πως δεν έχει έτοιμα τραγούδια, καθώς γράφει κατά παραγγελία, ενώ μίλησε και για τη Μαρινέλλα.

Δείτε το βίντεο του Open.