Breaking News

«Έρωτας Φυγάς» - Π. Ζούνη: «Ήταν ωραία έκπληξη... Προτίμησαν να το βάλουν νωρίτερα από το να... σφαχτούμε στην prime time» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Open Weekend» φιλοξενήθηκε η Πέμη Ζούνη. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» του Open, στην οποία πρωταγωνιστεί. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν περίμεναν την επιτυχία της σειράς:

«Λέγαμε ότι μάλλον θα αρέσει, αλλά ξέραμε ότι θα ήμασταν outsider, ωστόσο δεν περιμέναμε αυτό το πράγμα. Ήταν ωραία έκπληξη...

Λόγω μεγέθους του καναλιού, το έξυπνο ήταν ότι προτίμησαν να το βάλουν νωρίτερα από το να "σφαχτούμε" στην prime time. Αυτό έδωσε στον κόσμο την ευκαιρία να μας γνωρίσει... Βέβαια, δεν ξέρω αν προσμετρώνται και επίσημα αυτοί που το βλέπουν μετά στην πλατφόρμα του Open, γιατί το δυναμικό κοινό δουλεύει αυτή την ώρα. Ακούω πάρα πολλούς από το δυναμικό κοινό, μικρής και μεσαίας ηλικίας, που λένε ότι το βλέπουν μετά.

Είμαι με "τρελούς" συναδέλφους, που με ενημερώνουν αμέσως για τα νούμερα τηλεθέασης. Εγώ δεν είμαι στην γενιά που κοιτούσε τα νούμερα, αλλά εντάξει, το καταλαβαίνεις κυκλοφορώντας...».