Breaking News

Έφυγε από τη ζωή ο τελευταίος αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών ο Σπύρος Βλαχόπουλος, το  τελευταίο από τα αδέλφια της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, «κοντά» στην πολυαγαπημένη του αδελφή Ρένα Βλαχοπούλου βρίσκεται από τη Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι το τελευταίο από τα αδέλφια της μεγάλης ηθοποιού που ήταν εν ζωή, ο Σπύρος Βλαχόπουλος.

Ο 94χρονος αδελφός της κορυφαίας κωμικού και τραγουδίστριας «έφυγε» κρατώντας στην αγκαλιά του μια οικογενειακή φωτογραφία, δείχνοντας πόσο μεγάλη αγάπη είχε στα αδέλφια του. 

«Είναι αλήθεια. Ο μπαμπάς μου "έφυγε" τη Μεγάλη Πέμπτη μέσα στο γηροκομείο, όπου τον είχαμε τους τελευταίους μήνες. Είχε πλήρη διαύγεια, μας έλεγε ιστορίες και με τη θεία μου τη Ρένα, και γενικά "έφυγε" ευτυχισμένος, αν και είχε αρκετά προβλήματα υγείας», είπε συγκινημένη η κόρη του στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ευτυχισμένη που ο μπαμπάς μου θυμόταν τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή. Και είμαι υπερήφανη που με βάφτισε η θεία Ρένα και φέρω το όνομά της».

Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε 8 αδέρφια. Ο Σπύρος Βλαχόπουλος είχε δηλώσει στο παρελθόν στην Espresso: «Για εμάς η Ρένα υπήρξε και μάνα και πατέρας μαζί. Εκείνη μας βοήθησε να ορθοποδήσουμε και να σπουδάσουμε... Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Η αδελφή μου δεν επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά. Είχε... περιπέτειες στο να αποκτήσει παιδί».