Breaking News

Έφη Πίκουλα για Γιώργο Λιάνη: «Αν ζούσε η Αλίκη θα τα έλεγε αυτά; Xυδαία η συμπεριφορά του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που προκάλεσαν αντιδράσεις, σχολίασε η Έφη Πίκουλα. Μετά την παρουσίαση του σχετικού ρεπορτάζ, η γνωστή ηθοποιός είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

«Ξέρω ότι οι αρχαίοι πρόγονοί μας τιμούσαν τους νεκρούς. Αυτό το γεγονός προκαλεί μόνο οργή. Θα ήθελα να απαντήσω με μία ερώτηση στον κύριο που λέγεται Λιάνης... Εάν ζούσε η Αλίκη θα τα έλεγε αυτά; Άρα η τωρινή του συμπεριφορά μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο αήθης και χυδαiα. Προσβάλλει την ίδια και κατ' επέκταση το γιο της. 

Αν ζούσε η Αλίκη, ο κύριος αυτός δε θα έλεγε τίποτα, οποιοσδήποτε δε θα έλεγε κάτι, θα σεβόταν... εδώ δεν υπάρχει σεβασμός... Μιλώντας θα έπρεπε να σκεφτεί ότι η Αλίκη έχει έναν γιο, που έχει περάσει δύσκολα, δε θα έπρεπε να τα λέει αυτά.

Άλλη η δύναμη της τηλεόρασης και άλλη η δύναμη του τύπου εδώ και χρόνια... Δεν γνώριζα για όλα αυτά που γράφει στο βιβλίο του... Το θέμα είναι ότι δεν λες κάτι τέτοιο, αυτό είναι προσωπικό, δεν το αναφέρεις ποτέ από σεβασμό...

Ενοχλήθηκα και σοκαρίστηκα, είναι άηθες αυτό που έγινε... Δεν έχω μιλήσει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ αλλά αν ήμουν στη θέση του αυτό θα έκανα (σ.σ. θα κινηθεί νομικά). Έχει προσβληθεί, έχει περάσει πάρα πολλά. Γιατί να γίνεται όλο αυτό;».

Δείτε το βίντεο του Mega.