Breaking News

Breakfast@Star - Ετεοκλής Παύλου για την απουσία της Ελένης Χατζίδου: «Μου λείπει η γυναίκα μου, είναι ντρoπή να το πω;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Χατζίδου απουσίασε τη Μ. Δευτέρα (10/4) από το Breakfast@Star, με τον Ετεοκλή Παύλου, να καλημερίζει τους τηλεθεατές χωρίς τη σύζυγό του, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια και η κορούλα τους, Μελίτα - Δήμητρα, είναι αδιάθετες λόγω ίωσης. Ο Ετεοκλής Παύλου είπε στην έναρξη της εκπομπής:

«Λείπει το κoριτσάκι μου σήμερα, η κολόνα του σπιτιού μου και της εκπομπής. Είναι αρρωστούλα. Μου λείπει πολύ... Μου λείπει η γυναίκα μου, είναι ντρoπή να το πω; Είναι αδιάθετη, δεν ένιωθε καλά και φυσικά η υγεία είναι πάνω απ' όλα...».

Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά η Ελένη Χατζίδου, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αγάπη μου καλημέρα, καλή εβδομάδα! Κι εμένα μου λείπετε... Συμβαίνουν κι αυτά, όλα μέσα στη ζωή... Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αυτό που πέρασα εγώ, το πέρασε και το μωράκι μας... Κυκλοφορούν πολλά, τα έχουμε πει πολλές φορές, αλλά αυτό ήταν δυνατό και με έριξε στο κρεβάτι. Ελπίζω αύριο να είμαι καλά και να επιστρέψω στην εκπομπή...».