Breaking News

Απόστολος Ρουβάς: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Πρωινό μας» μίλησε ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, ενώ περιέγραψε τη στιγμή που η σύντροφός του, του ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ είπε στη Φαίη Σκορδά:

«Δεν ήθελα ακόμα να επικοινωνήσω κάτι, δεν ήθελα να το μοιραστώ. Η αλήθεια είναι ότι, την ημέρα των γενεθλίων μου, που μου έκαναν το πάρτι της έκπληξης, συγκινήθηκα και χάρηκα που είδα τον πατέρα μου. Δεν το περίμενα. Γύρισα από μία κουραστική ημέρα στη δουλειά και η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Μου έφτιαξε απίστευτα τη διάθεση. Μου βγήκε αυθόρμητα να το εκφράσω και να το μοιραστώ με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που είδατε στο βίντεο.

Για πρώτη φορά μπαμπάς, ανυπομονώ για τη στιγμή. Ψωνίζαμε μια μέρα και μπήκε η Φανή σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Κάποια στιγμή, ένα βράδυ που καθόμασταν στον καναπέ, μου είπε "υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος". Ξετρελάθηκα, το άγχος ήταν ατελείωτο μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά.... Δεν μπορώ να το περιγράψω, αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν...».