Breaking News

Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος, η συνύπαρξη των παιδιών τους και η Κρητικιά πεθερά της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (7/3) για την πορεία της στην τηλεόραση, την οικογένειά της και τα νέα επιχειρηματικά της βήματα.

Η Βάσω Λασκαράκη, που απέχει από το 2014 από το θέατρο, τόνισε ότι κάθε πρόταση που της γίνεται τη σκέφτεται πλέον σοβαρά προκειμένου να επιστρέψει.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον φίλο της και κουμπάρο της, Μελέτη Ηλία, τον οποίο αποκαλεί «εξάρτηση», καθώς μιλάνε πολύ συχνά.

Η όμορφη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», «σύστησε» στους τηλεθεατές τη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο των αρωμάτων.

Επίσης, μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, την αρμονική συνύπαρξη των τριών παιδιών τους και τα ταξίδια τους, όπως και για τη σχέση της με την Κρητικιά πεθερά της. 

«Σε story που είδατε στο Instagram, τυλίγαμε ντολμαδάκια με τη συννυφάδα μου, τη γυναίκα του αδελφού του Λευτέρη. Η πεθερά μου μας κοίταζε με αστείο ύφος γιατί στη Θεσσαλονίκη τα κάνουμε διαφορετικά από την Κρήτη. Έχει τρομερό χιούμορ...», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.