Breaking News

Τέμπη - Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας: «Υπάρχει ένας σάκος με ανθρώπινα μέλη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση της πολύνεκρης σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

H τελευταία επίσημη ενημέρωση ανέφερε ότι από τους 72 νοσηλευόμενους επιβάτες, 15 πήραν εξιτήριο και παραμένουν για νοσηλεία 57, εκ των οποίων 6 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συγκλόνισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (2/3) μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» του Open.

«Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, στο νεκροτομείο υπάρχουν 44 νεκροί, όπως και ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη, χέρια ή πόδια, για τα οποία δεν γνωρίζουν ακόμα αν ανήκουν στις σορούς ή σε κάποιες από αυτές που θα ανασυρθούν. Η ταυτοποίηση σε όλες τις σορούς, όπως και στα διάσπαρτα μέλη, θα γίνει με DNA» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Μέχρι χθες το βράδυ, η επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ήταν 42 νεκροί ενώ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας 44, υπάρχει μια απόκλιση δύο νεκρών. Έχει μπερδευτεί η κατάσταση με τον συνολικό αριθμό των επιβαινόντων, με αποτέλεσμα να αυξομειώνεται ο αριθμός των αγνοουμένων».