Breaking News

Σοφία Βόσσου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σαρανταποδαρούσα - Είμαι περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σοφία Βόσσου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου και για την κόρη της, Ερασμία Μάνου, η οποία αρραβωνιάστηκε τον περασμένο χρόνο με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας»:

«Για το εθνικό πένθος επικεντρωνόμαστε μόνο στους καλλιτέχνες. Γιατί δεν επικεντρωνόμαστε και στο σούπερ μάρκετ; Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να σταματήσουν όλες οι δουλειές. Η μουσική δεν είναι μόνο διασκέδαση, είναι και δουλειά. Έχουν γίνει όλοι δικαστές και βρίζoυν χυδαiα στα social media. Αυτό είναι ανθρωποφαγία...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει ανάγκη, είναι "σαρανταποδαρούσα". Έχει σθένος και αγάπη για τη ζωή και βγαίνει νικητής. Είχα ανησυχήσει, όσο ήταν στο νοσοκομείο μιλούσα καθημερινά με τη σύντροφό του, Ελένη και τον Στέργιο. Ο Ανδρέας είναι οικογένειά μου...

Είμαι ροκ μαμά - πιο ροκ δεν γίνεται - και αφήνω την κόρη μου, Ερασμία να κάνει ό,τι θέλει. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του κόσμου για τον αρραβώνα της. Θεωρώ ότι είναι άλλη μία ανθρωποφαγία. Δεν διανοούμαι να λεγόμαστε Χριστιανοί και να δείχνουμε με το δάχτυλο έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή εκτίουν την ποινή τους, θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους... Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου».