Breaking News

Ε. Σαμαρά - Γ. Ποιμενίδης: «Δεν είναι πλέον μαζί, είναι κάτι πολύ νωπό - Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, είναι μουδιασμένη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας, που έκανε λόγο για τίτλους τέλους στη σχέση της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη, σχολιάστηκε στην εκπομπή Breakfast@Star, με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είχαν γνωριστεί και εpωτευτεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Η εκδρομή» του ΑΝΤ1, ενώ συμμετείχαν μαζί και στην «Παρθένα Ζωή» του ίδιου καναλιού. Επίσης, συμπρωταγωνίστησαν και στη σειρά «Όσο έχω εσένα» του ΣΚΑΪ.

Ο Μαρίνος Βυθούλκας ανέφερε στο Breakfast@Star την Πέμπτη (30/3): «Χθες, έσκασε σαν "βόμβα" η είδηση του χωρισμού τους. Δύο αγαπημένα παιδιά που ήταν μαζί 8 χρόνια... Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν στις 20 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, στις 14 Φεβρουαρίου, η Ευγενία είχε κάνει μία γλυκιά ανάρτηση για τα 8 χρόνια που έκλεισαν μαζί ως ζευγάρι. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί, μίλησα με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της Ευγενίας... Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα και είναι πολύ μουδιασμένη... Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι γεγονός, τα παιδιά δεν είναι πλέον μαζί».

Στη συνέχεια ο Μαρίνος Βυθούλκας διέψευσε την είδηση ότι η Ευγενία Σαμαρά έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, έχοντας προχωρήσει σε σχέση με τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

«Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον και των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», τόνισε ο δημοσιογράφος.