Breaking News

Σάκης Αρσενίου: «Θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει και να φροντίζει τον άντρα της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από τα μέσα Μαρτίου, ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη, είναι ευτυχισμένοι γονείς. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γιο μου... Είναι μια καινούρια ζωή, πρωτόγνωρο συναίσθημα. Η σύζυγός μου είναι πραγματικά καλή μάνα. Είναι μικρή σε ηλικία, αλλά είναι σούπερ μαμά. Δεν σκέφτηκα από την αρχή ότι θέλω να κάνω παιδιά μαζί της, της το έχω πει κιόλας... Είχαμε μια φουσκωμένη κοιλίτσα και τώρα χαϊδεύουμε τον μικρό δίπλα μας.

Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου και έχει και το όνομά του, Κωνσταντίνος. Θα τον ονομάσουμε Κωνσταντίνο - Εφραίμ. Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα γίνει γάμος και βάπτιση.

Ήμουν μέσα στον τοκετό, ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν ήρθε ο γιος μου και τον πήραμε αγκαλιά, συγκινήθηκα. Μάλιστα, την ημέρα του εξιτηρίου από το μαιευτήριο ήταν τα γενέθλιά μου.

Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει, να σιδερώνει, να πλένει και να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της. 

Με έχουν φλερτάρει μπροστά της, όπως και τη Λαμπρινή. Μάλιστα, την είχαν φλερτάρει όταν ήταν έγκυος και αντέδρασα όπως έπρεπε».

Δείτε το βίντεο του Mega.