Breaking News

Πνίγηκε σε παραλία της Αυστραλίας ο ηθοποιός Peter Hardy (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο ηθοποιός Peter Hardy, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής με κολύμβηση με αναπνευστήρα στην 
παραλία South, στο Fremantle της Δυτικής Αυστραλίας.

Σύμφωνα με το Deadline, o Peter Hardy πέθανε την περασμένη Πέμπτη 16 Μαρτίου. Ο Αυστραλός ηθοποιός φέρεται να ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του στις 10:40 π.μ. (τοπική ώρα). Πριν φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο, περαστικοί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Peter Hardy ήταν γνωστός για τους ρόλους του σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως "Sweat" (1996), όπου έπαιξε σε 26 επεισόδια και "McLeod's Daughters" (2001-2009), όπου εμφανίστηκε σε 44 επεισόδια από το 2006 έως το 2009. 

Εμφανίστηκε, επίσης, σε αρκετές ταινίες, μεταξύ των οποίων το βραβευμένο "Chopper" (2000) του Andrew Dominik, με πρωταγωνιστή τον Eric Bana.

Ο Peter Hardy συμμετείχε και σε πολλά θεατρικά μιούζικαλ. Μάλιστα, έπαιξε ως Bill Austin στο αυστραλιανό "Mamma Mia!" σε πάνω από 1.500 παραστάσεις.

Σύμφωνα με το Deadline, ο αδερφός του, Michael Hardy, έγραψε την περασμένη Πέμπτη στο Facebook: «Συντετριμμένος ανακοινώνω ότι ο αδερφός μου, Peter Hardy, πέθανε ξαφνικά σήμερα το πρωί. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έχω για να επικοινωνήσω με την ευρεία ομάδα αγαπημένων και φίλων του. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου αδερφέ».

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Guardian ανέφερε ότι εκκρεμεί η έκθεση του ιατροδικαστή σχετικά με τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκε στο Youtube, ο Peter Hardy είχε ταξιδέψει από το Λονδίνο στο Περθ (σ.σ. βρίσκεται κοντά στο Fremantle) για να δει τη μητέρα του.


Πληροφορίες από:  Deadline - IMDb