Breaking News

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ποζάρουν αγκαλιά με τον πνευματικό τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους φαίνεται ότι διανύουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο νικητής του Survivor 2017 και η φιναλίστ του 2019 έχουν πάψει πλέον να κρύβονται. Πριν λίγο καιρό η γοητευτική Δήμητρα Βαμβακούση είχε αποκαλύψει, σε κοινές τους δηλώσεις μπροστά στην κάμερα:

«Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό, τον οποίο τον έχουν διώξει. Κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε δύο κουβέντες παραπάνω».

Την Πέμπτη (2/3), η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας 3 φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρουν μαζί με τον πνευματικό τους. Στη λεζάντα έγραψε:

«Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός, έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του.

Ένας Πατέρας που ενδιαφέρεται πραγματικά και αγαπάει τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω.

Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει. Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από τους Αγίους Ισιδώρους και δεν μεριμνήσανε να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού».