Breaking News

Π. Γκιωνάκη: «Το βρίσκω απάνθρωπο να με ρωτάνε για την περιπέτεια που είχε ο πατέρας μου με τη δικαιοσύνη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πωλίνα Γκιωνάκη εξέφρασε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι τη ρωτάνε για τη δικαστική περιπέτεια που είχε περάσει το 1984 ο πατέρας της, ο αείμνηστος Γιάννης Γκιωνάκης. Η ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

«Σταμάτησα να δουλεύω στην τηλεόραση - για προσωπικούς λόγους και θέματα υγείας - και όταν επανήλθα στον χώρο δεν μου έγινε ξανά καμία πρόταση.

Νιώθω τιμή για το όνομα που κουβαλάω, αλλά δεν ανοίγουν πόρτες με ένα όνομα... Όταν κουβαλάς ένα τέτοιο όνομα, οι πόρτες κλείνουν συνήθως...

Ο πατέρας μου ήταν όπως όλοι οι πατεράδες και θύμωνε και ήταν γλυκός. Θυμάμαι ότι ήμουν κoριτσάκι και όταν με έπαιρνε τηλέφωνο κανένας νεαρός, ο πατέρας μου του έκανε ολόκληρη ανάκριση και με έκανε ρεζίλι...

Όταν ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή, δεν μπορούσα με τίποτα να δω τις ταινίες του, γιατί έκλαιγα όταν τον έβλεπα... Έχασα τον πρώτο μου σύζυγο σε μικρή ηλικία, κάθε σπίτι έχει τον σταυρό του.

Το βρίσκω απάνθρωπο να με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για την περιπέτεια που είχε ο πατέρας μου με τη δικαιοσύνη πριν 40 χρόνια...».

Δείτε το βίντεο του Open.