Breaking News

Η συγκίνηση της Ν. Γερμανού: «Ο υπέροχος πατριός μου, από τους σπουδαιότερους ανθρώπους - Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην πρόσφατη απώλεια του πατριού της, Γιώργου Δερτιλή, αναφέρθηκε το Σάββατο (25/2) η Ναταλία Γερμανού.

Ο Γιώργος Δερτιλής απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών την περασμένη Δευτέρα (20/2), στα Κύθηρα, όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια... Ο γνωστός ιστορικός ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Ναταλίας Γερμανού, την Εριέττα Μαυρουδή.

«Η δική μου εβδομάδα ήταν λίγο δύσκολη, ίσως θα τα διαβάσατε. Κι από εμένα την αγάπη μου στη μητέρα μου γιατί έχασε τον άντρα της κι όταν είσαι 30 χρόνια με έναν άνθρωπο...», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».

Και πρόσθεσε συγκινημένη, όταν παρουσιάστηκε μία φωτογραφία του Γιώργου Δερτιλή: «Αυτός ο υπέροχος πατριός μου... Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους. Ο Γιώργος συνδύαζε αυτά τα τρία πράγμα... παιδεία, ευγένεια και καλοσύνη. Όταν ένας άνθρωπος έχει αυτά τα τρία πράγματα, πώς να μην τον αγαπήσεις; Πόσα πράγματα έμαθα από αυτόν τον άνθρωπο. Πόσες συζητήσεις κάναμε μαζί. Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου. Πολύ σπουδαίος άνθρωπος και... μαμά δυνατά. Έχεις την αγάπη όλων μας... Δεν ήμουν προετοιμασμένη...».