Breaking News

Το θαύμα που βίωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος μπροστά στην κάμερα - «Η εικόνα πλημμύρισε με μύρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μικρό θαύμα βίωσε μπροστά στην κάμερα ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, κατά τη διάρκεια γυρίσματος μέσα σε μία εκκλησία.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Ο Νίκος Οικονομόπουλος, στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ Faith, που μπορείτε να δείτε στον ΑΝΤ+, έκανε γύρισμα μέσα σε μία εκκλησία. Την ώρα του γυρίσματος, λοιπόν, βίωσε ένα μικρό θαύμα, όπως θα δείτε και όπως λέει και ο ίδιος. Εκείνη τη στιγμή, η εικόνα έβγαζε μύρο».

Στη συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος τόνισε: «Θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Θέλω να ενδυναμώσω την πίστη των ανθρώπων, που ίσως την έχουν χάσει... Αν το πεις στον οποιονδήποτε, ίσως να σου πει... "εντάξει, δεν έχει λογική", όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται... Πλημμύρισε με μύρο η εικόνα και όλο το ξύλο πίσω.. Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που το βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε μόνοι μας αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία... Κι έκανε το θαύμα της...».