Breaking News

Miley Cyrus: Εκπλήσσει η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της τραγουδιού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Miley Cyrus ενθουσίασε τους θαυμαστές της, καθώς ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι «Flowers».

Η Miley Cyrus ανακοίνωσε στους followers της την κυκλοφορία του νέου της single. Μέσα από σύντομα βίντεο, που δημοσίευσε στα social media, γνωστοποίησε ότι το «Flowers» θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου 2023.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού μάλλον δεν είναι τυχαία, καθώς στις 13 Ιανουαρίου θα έχει τα 33α γενέθλιά του ο ηθοποιός και πρώην σύζυγός της Liam Hemsworth, με τον οποίο χώρισε το 2020 μετά από μόλις οκτώ μήνες γάμου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πολλοί followers της θεωρούν ότι η 30χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός επέλεξε σκόπιμα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ως κάποιου είδους «εκδίκηση» για τον Liam Hemsworth, τον οποίο έχει αποκαλέσει «ακατάστατο σαν κόλαση».

Στα teasers, που κυκλοφόρησαν, ακούγεται η Miley Cyrus να τραγουδά: «Μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από σένα».


Να σημειωθεί ότι μία πρώτη γεύση από το νέο της τραγούδι δόθηκε στο πάρτι της «Miley's New Year's Eve Party» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για λογαριασμό του NBC, όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένα από τα teaser.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς, η Miley Cyrus και η διάσημη νονά της, Dolly Parton, ερμήνευσαν μαζί δύο επιτυχίες τους, το «Wrecking Ball» και το «I Will Always Love You».