Breaking News

Γιάννης Βογιατζής: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η... Μενεγάκη - «Παντρευτήκαμε με ορθόδοξο γάμο λόγω της Ελένης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής 
«Ελένη» παραχώρησε ο Γιάννης Βογιατζής. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά:

«Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα να εμφανίζομαι επί πληρωμή. Μου έκαναν προτάσεις και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια, που είναι φίρμα, να βάψω τα μαλλιά μου για να κάνω γκεστ, αλλά αρνήθηκα... Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος, αλλά μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει.

Έχω περάσει δύο δικτατορίες και κατοχή, σε ηλικίες που ήμουν παιδάκι και είχα ανάγκη να ζήσω, με μία χήρα μάνα.

Το 1941, μπαίνοντας οι Γερμανοί, πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν αξιωματικός. Άφησε μία χήρα, η οποία δεν ήξερε πού είναι ο μπακάλης. Με τη μητέρα μου φάγαμε σκύλο εν γνώση μας για να ζήσουμε.

Καθόμασταν με τον Φώτη Μεταξόπουλο και ακούγαμε τις διδαχές του Ορέστη Μακρή. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου των ταινιών, ήταν ακριβώς έτσι. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν κολλητός μου, κάποια στιγμή χάλασε η φιλία μας και ούτε ξέρω γιατί. Μου στοίχισε η απώλειά του, ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος.

Είχα επιτυχία στο γυναικείο φύλο, αλλά έκανα τις επιλογές μου, δεν πούλησα τον εαυτό μου για να κάνω τον γκόμεvo.

Για 4 χρόνια υπήρξα τραγουδιστής των βασιλικών ανακτόρων. Όπου πήγαινε το βασιλικό ζεύγος, πήγαινα κι εγώ για να τραγουδήσω. Είχαμε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο, ήταν καταπληκτικό παιδί.

Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από το 1978, με πολιτικό γάμο. Κάποια στιγμή παντρευτήκαμε και με ορθόδοξο γάμο. Είχε προηγηθεί ο γάμος της Ελένης (Μενεγάκη) και μας άρεσε πάρα πολύ. Πήγαμε στο γάμο της Ελένης και μου λέει η γυναίκα μου "δεν παντρευόμαστε κι εμείς ορθόδοξα;". Δηλαδή, ο γάμος της Ελένης μας "τσίγκλισε". Η Ελένη είναι δώρο Θεού, πήγαινα πολύ συχνά στην εκπομπή της».

Δείτε το βίντεο του Mega.