Breaking News

Βρέθηκε νεκρή στα 43 της η ράπερ Gangsta Boo (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε η Lola Chantrelle Mitchell, γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Gangsta Boo. Η γνωστή ράπερ και πρώην μέλος του αμερικανικού συγκροτήματος Three 6 Mafia έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Σύμφωνα με το Deadline, που επικαλείται το τηλεοπτικό δίκτυο Fox 13 Memphis (WHBQ-TV), η Gangsta Boo βρέθηκε νεκρή χθες, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, περίπου στις 4 μ.μ. (τοπική ώρα). Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο DJ Paul, ιδρυτικό μέλος των Three 6 Mafia, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, χωρίς να αναφέρει κάτι στη λεζάντα.


Η Gangsta Boo - γεννημένη στο Μέμφις στις 7 Αυγούστου 1979 - εμφανίστηκε στο ντεμπούτο άλμπουμ των Three 6 Mafia, «Mystic Stylez», το 1993 και έγινε η δεύτερη γυναίκα που μπήκε στο γκρουπ μετά την K-9. Συνέχισε στο γκρουπ με τα άλμπουμ «Chapter 1: The End» (1996) και «Chapter 2: World Domination» (1997).

Το 1998, η Gangsta Boo κυκλοφόρησε το πρώτο της σόλο άλμπουμ με τίτλο «Enquiring Minds». Παράλληλα, συνέχισε να συνεργάζεται με τους Three 6 Mafia μέχρι το 2001, κυκλοφορώντας 3 ακόμη άλμπουμ μαζί τους.  Την ίδια χρονιά που έφυγε, κυκλοφόρησε το δεύτερο σόλο άλμπουμ της με τίτλο «Both Worlds *69». Το 2003 κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ ως σόλο καλλιτέχνης με τίτλο «Enquiring Minds II: The Soap Opera».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Gangsta Boo συνεργάστηκε και με άλλους καλλιτέχνες όπως οι OutKast, Foxy Brown, T.I., Gucci Mane, Eminem, Yelawolf και Drumma Boy.

Οι τελευταίες της συνεργασίες ήταν το 2020 με τη ράπερ Junglepusςy στο «Stamina» και με το συγκρότημα Run the Jewels στο «Walking in the Snow».