Breaking News

Φωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις μπροστά στην κάμερα έκανε η Φωτεινή Αθερίδου, μετά την είδηση ότι ετοιμάζεται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά. Επίσης, μίλησαν ο πατέρας της Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, όταν έφερε στη ζωή ένα αγοράκι, καρπό του έpωτα της με τον συνάδελφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο (6/9/2022) το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ενώ βάφτισε και τον μικρό, που πήρε το όνομα του παππού του Θοδωρή Αθερίδη.

Πριν λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε επιβεβαιώσει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» δημοσίευμα, που έκανε λόγο για δεύτερη εγκυμοσύνη.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε τη γνωστή ηθοποιό έξω από το θέατρο «Εμπορικόν», όπου συμμετέχει στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος».

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που είμαι σε έναν επιτυχημένο θίασο», είπε η Φωτεινή Αθερίδου, ενώ απάντησε, όταν ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της: «Νιώθω πολύ ωραία, σας ευχαριστώ πολύ».

Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε στο Βreakfast @Star: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που θα γίνω για δεύτερη φορά παππούς. Η κόρη μου είναι μια χαρά. Είναι στο θέατρο και δουλεύει. Δεν έχω προτίμηση στο φύλο του μωρού, δεν ξέρω ακόμα τίποτα».

«Το ξέρω ότι είναι έγκυος. Είναι μια χαρά η Φωτεινή, έχει πολύ καλή εγκυμοσύνη και μπορεί να παίζει και στο θέατρο. Ευτυχώς, έχει έναν ρόλο που δεν πειράζει που μεγαλώνει η κοιλίτσα», τόνισε από την πλευρά της η σύντροφός του, Σμαράγδα Καρύδη.