Breaking News

Μ. Αλικάκη: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να κοιτάς τον πατέρα των παιδιών σου και να σκέφτεσαι ότι αυτός έπρεπε να είναι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μυρτώ Αλικάκη φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου», όπου μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου για τα επαγγελματικά της και τη ζωή της.

 Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης είχαν χωρίσει, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει δύο γιους, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι νιώθουν οικογένεια. 

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου τη ρώτησε «Πόσο Σουηδοί είστε;», η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε: «Εμείς ξεκινήσαμε ως πολύ Λατίνοι και τώρα... έχουμε φτάσει στον βορρά. Η αγάπη είναι το όπλο για όλα. Η αγάπη, η αποδοχή, η ανάληψη ευθύνης από τον καθένα και τέλος».

Και πρόσθεσε για τον Πέτρο Λαγούτη: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να κοιτάς τον πατέρα των παιδιών σου και να σκέφτεσαι ότι αυτός έπρεπε να είναι και ότι τον αγαπάς τόσο πολύ. Είναι φανταστικό πράγμα».

Επίσης, είπε για τα παιδιά τους: «Ο  μεγάλος γιος είναι 20 ετών και είναι πρωτοετής φοιτητής στο Εθνικό Θέατρο. Ο μικρός δεν ξέρουμε τι θα κάνει, δεν έχει τελειώσει ακόμα το σχολείο, οπότε ασχολείται με τα δικά σου. Θα δείξει, ό,τι θέλει θα κάνει...».

Να σημειωθεί ότι οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Οι Τέλειοι Ξένοι», στο Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία από τον Πέτρο Λαγούτη και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και στον ρόλο της μικρής κόρης η Λυδία Σγουράκη.

Δείτε το βίντεο.