Breaking News

Τραϊάνα Ανανία για Metoo: «Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, όλοι ξέρουν τι έχουν κάνει μεταξύ τους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σχέση της με τον Θεό και το κίνημα Metoo μίλησε, μεταξύ άλλων, η Τραϊάνα Ανανία, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Για τη σχέση της με τον Θεό: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, σε βοηθάει πάντα να βρεις έναν τρόπο να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρολό, από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ. Είναι ένας τρόπος να προσπαθώ να είμαι σε αβλάβεια... Επειδή έχω πολύ θυμό, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω. Ήμουν σε ένα χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο, αντί να βοηθάει να πιστεύεις στον Θεό, "σαμπόταρε" την πίστη σου...».

Για το κίνημα Metoo: «Μακάρι να βγει και το άλλο 80%, γιατί έχει βγει μόνο το 20%. Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, αν και δεν το πιστεύω γιατί είναι πολύ κλειστός χώρος και όλοι αλληλογνωρίζονται και ξέρουν πολύ καλά τι έχουν κάνει όλοι μεταξύ τους. Είπα πως "αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια", αλλά δε θα το κάνω, γιατί νομικά δε θα βρω το δίκιο μου...».

Για τον ρόλο που παίζει ο έpωτας στη ζωή της: «Παίζει πρωταρχικό ρόλο και τον βάζω πάνω απ' όλα... Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει 6 μήνες. Η καρδιά μας δεν αντέχει πολύ τις εντάσεις. Η ορμόνη του έpωτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό, υπάρχουν συνέπειες».

Δείτε το βίντεο του Mega.