Breaking News

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου για Ντάνο: «Να κάνει αυτό που θέλει και όχι αυτό που πρέπει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το Survivor All Star μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης τόνισε: «Υπήρχε μία κρούση από την παραγωγή για το Survivor All Star, έγιναν συναντήσεις. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι για όλους. Θα πρέπει να έχεις μεγάλη δύναμη ψυχής για να το κάνεις».

Επίσης, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε για τον Τριαντάφυλλο και τους άλλους παίκτες που αντέδρασαν στο χρηματικό ποσό που έχει ορίσει η παραγωγή:

«Ο καθένας αξιολογεί τον εαυτό του και διαπραγματεύεται τα χρήματα... Όποιος καταφέρει και κερδίσει κάτι καλύτερο, μπράβο του που μπορεί και το κάνει... Πολλές φορές είμαστε λίγο άπληστοι με κάποια πράγματα...».

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θα πάρει μέρος, σημείωσε: «Ο καθένας αποφασίζει να κάνει αυτό που θέλει και όχι αυτό που πρέπει να κάνει για τους άλλους. Αν νιώθει ότι θέλει να το κάνει, καλό είναι να το κάνει. Αν δε θέλει, καλό είναι να μην το κάνει».

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του Τάκη Καραγκούνια («Μου αρέσει, τη γουστάρω σαν χαρακτήρα και σαν παίκτρια γιατί είναι αληθινή. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει μεταξύ μας...»), η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε έκπληκτη: «Μεταξύ μας... πού;… Εντάξει, είναι κολακευτικό να ακούς τόσο ωραία σχόλια από έναν άντρα...».

Δείτε το βίντεο του Mega.