Breaking News

Σοφία Βόσσου για τον αρραβώνα της κόρης της: «Eρωτεύτηκε και είμαι χαρούμενη που την βλέπω ευτυχισμένη»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά, η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στην κόρη της, Ερασμία Μάνου, η οποία πριν λίγο καιρό αρραβωνιάστηκε με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη. 

• Και η κόρη σας είναι αντισυμβατική. Έδωσε προτεραιότητα στον έpωτα και αποφάσισε να αρραβωνιαστεί με τον Βασίλη Δημάκη. Την συμβουλεύσατε;

«Δεν είναι θέμα προτεραιότητας. Δεν σταμάτησε από τη δουλειά της για να αρραβωνιαστεί. Εγώ τι να της πω; Είμαι ένας αντισυμβατικός άνθρωπος και καθόλου παρεμβατικός στη ζωή της κόρης μου. Δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω στα προσωπικά του παιδιού μου. Είναι μία ξεχωριστή ζωή το παιδί μου που με ευλόγησε ο Θεός να φέρω στη ζωή για να ζήσει τη δική του ζωή. Epωτεύτηκε και είμαι χαρούμενη που την βλέπω ευτυχισμένη όπως και τον Βασίλη. Θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και έκαναν εξαιρετικά που πήραν την απόφαση αυτή. Εύχομαι να οδηγηθούν προς το καλύτερο».

Να σημειωθεί ότι η Σοφία Βόσσου είχε δηλώσει τον Οκτώβριο στο «Open Weekend»: «Έχω ευχηθεί στο παιδί μου, εγώ το αρραβώνιασα και είμαι τρισευτυχισμένη. Θέλω να είναι καλά, όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου. Είμαι χαρούμενη που αρραβωνιάστηκε και που είναι εpωτευμένη. Είμαι χαρούμενη που βλέπω δύο ανθρώπους να λάμπουν από χαρά, έpωτα και αγάπη ουσιαστική. Να είναι καλά και να κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί. Και όλα τα παιδιά του κόσμου να μην τα καταδυναστεύουν οι γονείς. Να αφήνουν τα παιδιά να ζούνε τις επιλογές τους...».