Breaking News

Πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τζούλια Κόλλια, που συμμετείχε στο «My Style Rocks» το 2018, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έpωτά της με τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια το βράδυ της Τετάρτης (21/12), μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

 Η Τζούλια Κόλλια δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με το σκυλάκι της, Charmie, κρατώντας στο χέρι της το τεστ της εγκυμοσύνης.

«3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ... Στην πιο όμορφη έκπληξη της ζωής μας. Ο Charmie (αυτό το πλασματάκι που τον τελευταίο 1 χρόνο έχει αλλάξει τη ζωή μας) κι εγώ στην κυριολεξία ξαφνιάσαμε τον μπαμπά @makrygiorgis.plasticsurgeon, όταν εμφανίστηκε μπροστά του από το πουθενά με το τεστ στο στόμα. Να λοιπόν ο λόγος που τον τελευταίο καιρό απέχω λίγο από τα social, ο λόγος που η ρίζα μου κοντεύει να φτάσει στα αυτιά και ο λόγος που νιώθω συνεχώς εξαντλημένη! Τα συναισθήματα αυτούς τους 3 μήνες πιο έντονα από ποτέ… εναλλαγές διάθεσης για κάτι παντελώς νέο και πρωτόγνωρο! Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς @makrygiorgis.plasticsurgeon να υποδεχτούμε το πρώτο μας μπεμπάκι σε λίγους μήνες από τώρα. PS: στο ενδιάμεσο μανούλες θα χρειαστώ κάθε πολύτιμη συμβουλή σας! Σας φιλώ», έγραψε στη λεζάντα.