Breaking News

Όσα δήλωσαν οι νικητές του Asia Express - Η αντίδραση του Βασάλου σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Breakfast@Star φιλοξενήθηκαν τη Δευτέρα (12/12) ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster, οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές στο Asia Express, κερδίζοντας 60.000 ευρώ.

Οι δύο φίλοι μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star.

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος - ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Survivor, στην All-Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης - ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος φέρεται να έχει χωρίσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση. Οι πληροφορίες τους θέλουν να διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, συνεχίζουν να μένουν στο ίδιο σπίτι.

«Μου λένε ότι η τρίτη δημοφιλέστερη ερώτηση είναι για τα προσωπικά σου», του είπε η Ελένη Χατζίδου, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να σχολιάζει: «Α, δεν την περίμενα καθόλου αυτή την ερώτηση».

«Αν θέλεις, μπορώ να σου κάνω αυτή την ερώτηση να απαντήσεις, αν δεν θέλεις μπορεί να απαντήσει ο Fipster...», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Μπορεί να μην απαντήσει κανείς από τους δυο μας και να πάμε παρακάτω...», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έδειξε να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 19:00 και μετά).