Breaking News

Ο Π. Τριβυζάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από τη Σ. Χρυσαειδή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Παναγιώτης Τριβυζάς, μετά την είδηση του χωρισμού του από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή,  τρεις μόλις μήνες μετά το γάμο τους.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή - που αναμένεται να λάβει μέρος στο Survivor All Star - και ο Παναγιώτης Τριβυζάς είχαν παντρευτεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, στο Πόρτο Ράφτη.

Την περασμένη Δευτέρα (19/12), ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας»: «Η Σταυρούλα γιόρτασε χθες (18/12) τα γενέθλιά της, ωστόσο απουσίαζε ο σύζυγός της. Δυστυχώς, εγώ έμαθα ότι δεν πρόκειται απλά για έναν καυγά, η Σταυρούλα έχει φύγει και από το σπίτι. Μακάρι να είναι μόνο ένας καυγάς...».

O Παναγιώτης Τριβυζάς δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν ισχύει ο χωρισμός μου με τη Σταυρούλα, από τη στιγμή που έχει γίνει γνωστός στα Media. Δε θέλω να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή. Θέλω κι εκεί να υπάρχουν κάποια όρια και να μην ξεπερνιούνται. Σέβομαι, όμως, τη δουλειά σας και γι' αυτό απαντάω στις ερωτήσεις. Απ' όσο ξέρω, η Σταυρούλα θα πάει στο Survivor All Star, ωστόσο ο χωρισμός μας δεν έχει να κάνει μ' αυτό... Όλα καλά, προχωράμε...».