Breaking News

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το τραγούδι είναι μία μεγάλη αγάπη από παλιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, με αφορμή την πρεμιέρα της στη μουσική σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη (1/12), ενώ θα πραγματοποιήσει ακόμη δύο εμφανίσεις (08 και 15 Δεκεμβρίου).

«Το τραγούδι είναι μία μεγάλη και βαθιά αγάπη από παλιά, απλώς δεν ήξερα τι θέλω να πω μέσα απ' αυτό... Τραγουδούσα για παραστάσεις, οπότε είναι μία τελείως διαφορετική διαδικασία. Αυτό έχει μία ευθύνη. Ήμουν πάντα ευθυνόφοβη, αλλά τώρα το καταπολεμώ και αισθάνομαι ότι δεν φοβάμαι πια... Όταν ήρθε ο γιος μου, Μάξιμος, να με δει, μου είπε "πόσο λυπάμαι για σένα που τόσα χρόνια δεν έκανες αυτό που αγαπάς περισσότερο". Ο Μάξιμος είναι 9,5 ετών και παίζει πιάνο... Η συμβουλή που μου έδωσε είναι "όλα στο κόκκινο μαμά"...», είπε η γοητευτική ηθοποιός.

Πριν λίγο καιρό, επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους. 

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, τελειώνουν οι υποχρεώσεις και από τον Ιανουάριο θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα, οπότε έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά τους κι έχω δουλέψει γι' αυτή τη σχέση», τόνισε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ.. κλαψιάρα και το καταπολεμώ με τη δουλειά. Διατηρώ το σώμα μου με το τρέξιμο όχι του αθλητή, αλλά με το τρέξιμο της μάνας και της εργαζόμενης μητέρας... Ο χρόνος που φεύγει μου άφησε ανατροπές, αλλαγές και ωραία ξεκινήματα... Από τη νέα χρονιά αναμένω ισορροπία, ζεστασιά, φίλους και τα παιδάκια μου...».

Δείτε το βίντεο του Mega.