Breaking News

Jo Mersa Marley: Πέθανε στα 31 του ο εγγονός του Bob Marley (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Joseph "Jo Mersa" Marley, γιος του βραβευμένου με Grammy μουσικού Stephen Marley και εγγονός του θρύλου της ρέγκε Bob Marley.

Σύμφωνα με το Deadline, τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπός του στο Rolling Stone στις 27 Δεκεμβρίου. 

Οι λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Η wikipedia αναφέρει ότι πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου από κρίση άσθματος.

Ο Joseph "Jo Mersa" Marley γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1991 στο Κίνγκστον, την πρωτεύουσα της Τζαμάικα. Πέρασε τα πρώτα του χρόνια στην Τζαμάικα, όπου φοίτησε στο σχολείο Sts Peter And Paul Preparatory, πριν μετακομίσει στη Φλόριντα και στο γυμνάσιο-λύκειο Miami Palmetto Senior. Στη συνέχεια σπούδασε στο Miami Dade College ως μηχανικός στούντιο.

Έκανε το ντεμπούτο του με το "My Girl" το 2010, όπου συνεργάστηκε με τον ξάδερφό του Daniel Bambaata Marley. Το 2012 κυκλοφόρησε το "Bad So" το οποίο συμπεριλήφθηκε το 2014 στο EP του με τίτλο "Comfortable". Το δεύτερο και τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο "Eternal" κυκλοφόρησε το 2021.

Σε μια συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο Marley είχε μιλήσει για το πώς μεγάλωσε, περιτριγυρισμένος από μια οικογένεια μουσικών. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ μαγικό πράγμα να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους να έρχονται στο σπίτι, όπως και να παρακολουθείς την όλη διαδικασία της δουλειάς. Γύριζα σπίτι και προσπαθούσα να κάνω τα μαθήματά μου, αλλά τελικά μου αποσπούσε την προσοχή μου και πήγαινα να τους δω στο στούντιο. Πάντα ήθελα να τρέχω μέσα και έξω για να δω τι συμβαίνει».

Παρά το γεγονός ότι ο παππούς του, Bob Marley, ήταν θρύλος της ρέγκε, ο Jo Mersa ήταν αποφασισμένος να ανοίξει τον δικό του δρόμο στη βιομηχανία της μουσικής. «Είμαι ένας από τη νέα γενιά των Marley, αλλά εξακολουθώ να πειραματίζομαι ταυτόχρονα. Το σχέδιό μου είναι να κάνω κάτι νέο με τις ρίζες μου», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.