Breaking News

Η εξομολόγηση της Μ. Καρλάκη: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου, είχα ένα μαχαίρι κάτω από το στρώμα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Μαρία Καρλάκη, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια».

Η γνωστή τραγουδίστρια είπε για την απώλεια της μητέρας της: «Η μητέρα μου δεν πρόλαβε να με δει να τραγουδάω... Ήταν άρρωστη, είχε κάποιους μήνες... Και έπρεπε να κάνω κάποια δουλειά για να βοηθήσω οικονομικά την οικογένεια. Οπότε, επειδή είχα καλή φωνή, ξεκίνησα να τραγουδάω. Την απώλεια δεν τη συνειδητοποιείς ποτέ, απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Όταν η κοπέλα ενηλικιώνεται, χρειάζεται τη μητέρα της κι εγώ δεν την είχα. Τη χάσαμε όταν ήμουν 18 ετών... Ακόμα της μιλάω και ξέρω ότι με ακούει και είναι δίπλα μου...».

Για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, σημείωσε: «Φυσικά και μου λείπει. Πόνεσα τόσο, όπως όταν έχασα τη μητέρα μου. Ήμασταν οικογένεια με τον Παντελή».

Η Μαρία Καρλάκη είχε μιλήσει πριν μερικούς μήνες για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από κακοποιητική συμπεριφορά πρώην συντρόφου της.

«Είχα μιλήσει όταν μια κοπέλα μοντέλο είχε πει ότι "ένα χαστούκι δεν πειράζει”. Τι εννοείς δεν πειράζει; Με ποιο δικαίωμα; Δεν κατάλαβα αυτό το "δεν πειράζει". Κι έπρεπε να βγω να μιλήσω... Φυσικά και φοβήθηκα για τη ζωή μου. Από μια φάση και μετά, είχα ένα μαχαίρι κάτω από το στρώμα μου, για το οποίο δεν έμαθε ποτέ... Δεν το έχω ξεπεράσει, αν πάει κάποιος να με χαιρετίσει, μπορεί να τρομάξω. Δεν μπαίνω πλέον εύκολα σε ασανσέρ, ενώ με τρομάζουν οι απότομες κινήσεις και οι φωνές...», εξομολογήθηκε η Μαρία Καρλάκη.

Δείτε τη συνέντευξη.