Breaking News

Γωγώ Τσαμπά: «To αλκοόλ το έκοψα μαχαίρι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε η Γωγώ Τσαμπά, η οποία μίλησε για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τον εθισμό της στο αλκοόλ.

«Σίγουρα επηρεάζει η δουλειά στη νύχτα, αλλά είναι και τα "θέλω"... Το αλκοόλ το έκοψα "μαχαίρι". Εξαρτάται από το πόσο θέλεις να το κόψεις... Στα πανηγύρια, όταν μου προσφέρουν πλέον αλκοόλ, λέω "όχι" και το σέβονται όλοι», είπε η Γωγώ Τσαμπά.

Και πρόσθεσε: «Τις γιορτές μπορεί να πιω ένα ποτό, αλλά ξέρω πού θα το σταματήσω. Έχω πλέον μεγάλη αυτοσυγκράτηση».

Να σημειωθεί ότι, πριν λίγο καιρό, η γνωστή τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Σίγουρα η δουλειά μας και η νύχτα παίζει το ρόλο της, αλλά το θέμα είναι να είσαι και λίγο επιρρεπής. Με κουμαντάριζε το αλκοόλ. Το έβλεπα και είπα "τέλος". Είπα εγώ το τέλος, δεν θα περίμενα να έρθει το δικό μου το τέλος από το ποτό... Πήγαινα σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο ένας κύριος είχε τη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά. Ήταν ξημερώματα και το αυτοκίνητο ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Κατέβηκε ο άνθρωπος και μου είπε "τι να σου πω τώρα;". Όταν με γνώρισε κιόλας, ντράπηκα πάρα πολύ...».