Breaking News

GNTM: Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα η τριάδα του τελικού - Η Κότυ τραυματίστηκε και αποχώρησε (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του GNTM ξεκίνησε στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/12) για τις τέσσερις φιναλίστ: Αλεξία Τράικο, Βικτώρια Μυροφορίδου, Μαρίτα Καθητζιώτη και Κότυ Γουγούση - Camacho. Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ο τελικός αποτελείται από τρεις δοκιμασίες. 

Στην πρώτη δοκιμασία, οι 4 φιναλίστ κλήθηκαν να περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες, τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών.

Η πασαρέλα δεν ξεκίνησε με το δεξί για την Κότυ, καθώς δυσκολεύτηκε να ισορροπήσει επάνω στα τακούνια. Κάποια στιγμή έπεσε στη μέση της διαδρομής, ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει. Στη συνέχεια έπεσε για δεύτερη φορά, με τους κριτές να σπεύδουν να τη βοηθήσουν.

Η Κότυ υπέφερε από τους πόνους και δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο γιατρός της παραγωγής έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, με την Κότυ να το δέχεται με κλάματα. Το νεαρό μοντέλο αποχώρησε από τον μεγάλο τελικό, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση της ανάμεσα στις φιναλίστ.

Στη δεύτερη δοκιμασία, η Αλεξία Τράικο, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Μαρίτα Καθητζιώτη έπρεπε να φωτογραφηθούν για ένα Broadway Show.

Η βραδιά έκλεισε με party mood, με τους κριτές να ανακοινώνουν στα μοντέλα την τρίτη και τελευταία δοκιμασία, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, που θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.


Δείτε τα βίντεο.