Breaking News

GNTM 5: Μεγάλη νικήτρια η Αλεξία Τράικο (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το GNTM 5 έριξε αυλαία στο Star το βράδυ της Παρασκευής (23/12). Μεγάλη νικήτρια η Αλεξία Τράικο.

Η Αλεξία Τράικο, η Μαρίτα Καθητζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου ήταν οι τρεις φιναλίστ, που διεκδίκησαν τον τίτλο. Μια κοκκινομάλλα, μια μελαχρινή και μια ξανθιά, τρία εντελώς διαφορετικά, μεταξύ τους, μοντέλα είχαν το βλέμμα τους στραμμένο μόνο στην κορυφή του GNTM 5.


Στο προηγούμενο επεισόδιο η Κότυ Γουγούση - Camacho τραυματίστηκε και αποχώρησε, ενώ η βραδιά είχε κλείσει με τους κριτές να ανακοινώνουν στα μοντέλα την τρίτη και τελευταία δοκιμασία.

Στο επεισόδιο του τελικού, οι τρεις φιναλίστ μάζεψαν τα πράγματά τους και αποχαιρέτησαν το σπίτι του GNTM 5 για να μεταφερθούν στο location του τρίτου και τελευταίου challenge.

Οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν όλα όσα είχαν μάθει μέχρι τώρα, πρωταγωνιστώντας σε ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου έπρεπε να δείξουν τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modelling. Τα ζητούμενα πολλά, δύσκολα και απαιτητικά, καθώς κλήθηκαν να φλερτάρουν με το ιδανικό, με το τέλειο, με τη νίκη κι αυτό αντιπροσωπεύτηκε από τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ, το είδωλο του οποίου προβλήθηκε μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο


Μετά την προβολή της δοκιμασίας, έφτασε η ώρα της live μετάδοσης. Η Αλεξία Τράικο, η Μαρίτα Καθητζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου βρέθηκαν μπροστά στους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα.

Η ψηφοφορία του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο ολοκλήρωσε τη βαθμολογία. Η ανακοίνωση της νικήτριας έγινε στο στολισμένο πλατό ετυμηγορίας, σε live μετάδοση.

Η Μαρίτα Καθητζιώτη δεν κατάφερε να βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, ωστόσο βγήκε live από δικό της χώρο.


Η μεγάλη νικήτρια είναι η Αλεξία Τράικο. Η βαθμολογία που πήρε συνολικά - από κριτές και τηλεοπτικό κοινό -  ήταν 94 βαθμοί. Ακολούθησαν η Μαρίτα Καθητζιώτη με 86 βαθμούς και η  Βικτώρια Μυροφορίδου με 82 βαθμούς.


Η Αλεξία Τράικο, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami.


Δείτε το βίντεο.