Breaking News

Εύα Καϊλή: Επίσκεψη από τον πατέρα της στις φυλακές του Χάρεν (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις υπερσύγχρονες φυλακές του Χάρεν των Βρυξελλών θα περάσει τα Χριστούγεννα η Εύα Καϊλή, καθώς το προδικαστικό συμβούλιο του Βελγίου αποφάσισε χθες (22/12) να παραταθεί η προφυλάκισή της για έναν ακόμη μήνα. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, o ένας εκ των δικηγόρων της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να κατατεθεί έφεση, προκειμένου να επανεξεταστεί το αίτημά της, εντός 15 ημερών, να απελευθερωθεί με περιοριστικούς όρους (με "βραχιολάκι"). Μάλιστα, αναφερόμενος στην παράταση της προφυλάκισής της, έκανε λόγο για πολιτική απόφαση.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής - που  εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς και χρηματισμού, Qatar Gate - δέχτηκε σήμερα (23/12) επίσκεψη στις φυλακές από τον πατέρα της.

Να σημειωθεί ότι η Εύα Καϊλή θα παραμείνει κρατούμενη για τουλάχιστον ένα μήνα και κατόπιν θα κριθεί εκ νέου η παράταση ή μη της κράτησής της.

Δείτε τα ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και του Open, που μετέδωσαν και το σχετικό στιγμιότυπο από τις φυλακές, που δείχνει τον πατέρα της να περιμένει  στην αίθουσα αναμονής.