Breaking News

Διονύσης Πρώιος: «Πάντα κάτι μου λείπει... Από τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, όλα τα Χριστούγεννα είναι χάλια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος μίλησε για την απώλεια του γιου του, που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα το 2015, σε ηλικία 20 ετών. Ο πρώην παίκτης του MasterChef 4 είπε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»:

«Οι γιορτές δεν είναι από... τα χαρούμενά μου. Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί, οπότε εγώ τα Χριστούγεννα "κρύβομαι" πίσω από την τέχνη, που μου δίνει χαρά. Κλαίω, στεναχωριέμαι... Χωρίζεις, μεγαλώνεις το παιδί σου, μετά αυτό "φεύγει" και μένεις μόνος. Και να είμαι με οικογένεια, πάντα κάτι μου λείπει...

Ο γιος μου είχε ξεκινήσει μαζί μου, σαν βοηθός σεφ και μετά, όταν έφυγε ο σεφ, ανέλαβε μόνος του. Ήταν καλύτερος από τον σεφ που είχα. 

Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, χαιρέτησε όλους τους πελάτες και τους είπε "να προσέχετε τον πατέρα μου". Ήταν πολύ "τρελό" αυτό, γιατί συνήθως δεν χαιρετούσε, ήταν πολύ χαμηλών τόνων... Χαιρέτησε όλο τον κόσμο και τους έλεγε να με προσέχουν.

Εμένα με φίλησε 2-3 φορές και μου έλεγε "είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό". Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν... να μας χαιρετούσε όλους... Από τη μέρα που σκοτώθηκε, όλα τα Χριστούγεννα είναι χάλια...».