Breaking News

Αλεξία Τράικο: Η εξομολόγηση της νικήτριας του GNTM 5 - «Με τη μαμά μου δεν έχουμε καλές σχέσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (28/12) η Αλεξία Τράικο. Η νικήτρια του GNTM 5 είπε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της:

«Γενικά, με την οικογένειά μου είμαστε λίγο χωρισμένοι μεταξύ μας. Ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχει ξαναπαντρευτεί κι όλα αυτά... Είχα δίπλα μου τους φίλους μου, που μόνο που ήταν εκεί μου κάλυπταν όλο το κενό. Ο μπαμπάς έβλεπε τον τελικό live, παρ' όλο που είναι σε άλλη ήπειρο. Με το που τελείωσε ο τελικός με πήρε κατευθείαν τηλέφωνο.

Ο μπαμπάς ήταν πάντα υποστηρικτικός πάνω στη δουλειά μου, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα σε ηλικία 16 ετών. Ήταν πάντα εκεί δίπλα μου να με συμβουλεύσει.

Ήταν πολύ συγκινημένος στο τηλέφωνο, αν και δε θέλει να το δείχνει... Το καταλαβαίνω, είναι αυτό το κλασικό "οι άντρες δεν κλαίνε"... Αυτό που μου είχε λείψει πιο πολύ παλαιότερα από την οικογένειά μου είναι ότι δεν είχα ακούσει "μπράβο". Ήταν κομβική στιγμή το GNTM, η νίκη είναι συμβολική για μένα...

Με τη μαμά μου δεν έχουμε τόσο πολύ καλές σχέσεις... Δεν έχουμε τόσο κοντινές σχέσεις, αλλά εντάξει... Γνωρίζω ότι μπορεί να είναι περήφανη για μένα, παρ' όλο που δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 8:20 και μετά).


Να σημειωθεί ότι η Αλεξία Τράικο είναι από την Αλβανία, αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει. Στα 19 της χρόνια έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modelling, έχοντας καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι catwalks. Παρά την τρομερή αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, έχει πάθoς και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα, έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels.