Breaking News

Formula 1: Live στην ΕΡΤ2 το Γκραν Πρι της Βραζιλίας (13/11, 19:55)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο αγώνας του Γκραν Πρι της Βραζιλίας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 σήμερα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, στις 19:55 το βράδυ. 

Την περιγραφή και τον σχολιασμό θα αναλάβουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας, Άγγελος Σταθακόπουλος και Ηλίας Παπαϊωάννου.


Μία ώρα πριν από την εκκίνηση του αγώνα, στην ειδική εκπομπή της ΕΡΤ2 για τη Formula 1, οι Νίκος Κορόβηλας και Τάκης Πουρναράκης θα απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα, θα θέσουν νέα και θα μας δώσουν πληροφορίες για τον αγώνα που θα ακολουθήσει. Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, θα αναλύσουν τις κυριότερες στιγμές, ζωντανά από το pit wall της Formula 1 στην ΕΡΤ2!

• Εκπομπή για τη Formula 1 - Pre Race: 19:00
• Αγώνας: 19.55
• Εκπομπή για τη Formula 1 - Post Race: 21:45

Το Γκραν Πρι της Βραζιλίας

Στη θρυλική πίστα του Interlagos στη Βραζιλία, θα διεξαχθεί ο 21ος και προτελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος της Formula 1 της φετινής χρονιάς.

Αν και η πρώτη θέση του πρωταθλήματος - τόσο σε επίπεδο οδηγών, αλλά και κατασκευαστών - έχει ήδη κριθεί (Μαξ Φερστάπεν και Red Bull, αντίστοιχα), οι μάχες που θα δοθούν για τη δεύτερη θέση και τα υπόλοιπα πλασαρίσματα, αναμένεται να είναι εξαιρετικά αμφίρροπες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η σειρά εκκίνησης

Ο Τζορτζ Ράσελ θα εκκινήσει από την πρώτη θέση και ο Λιούις Χάμιλτον από τη δεύτερη, ενώ ακολουθούν ο Μαξ Φερστάπεν και ο Σέρχιο Πέρεζ.

Να σημειωθεί ότι ο Κάρλος Σάινθ τερμάτισε 2ος στον αγώνα Sprint, ωστόσο θα εκκινήσει από την 7η θέση, λόγω ποινής που δέχθηκε από την αλλαγή του κινητήρα εσωτερικής καύσης του, πέρα από την επιτρεπόμενη ποσόστωση.